Burdur, ITB Berlin Fuarında tanıtılacak

Burdur, ITB Berlin Fuarında tanıtılacak -Almanyada 6-10 Mart tarihlerinde düzenlenecek fuarda Burdur, Sagalassos Antik Kenti ve Karacaören Barajı ile ön plana çıkarılacak -İl Kültür Turizm Müdürü Tanır: -Ümit ediyorum ki ITB


BURDUR (A.A) - Burdurun Almanyada 6-10 Mart tarihlerinde düzenlenecek ITB Berlin Fuarında tanıtılacağı bildirildi.
     İl Kültür ve Turizm Müdür Mehmet Tanır, yaptığı yazılı açıklamada, Burdur Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde fuara katılacağını kaydetti.
     Uzun süreli çalışmalar yaparak ITB Belin Fuarına hazırladıklarını belirten Tanır açıklamasında, şunları kaydetti:
     Valiliğimizin çalışmaları sonucunda Kültür ve Turizm Bakanlığımız bizlere bir stant sağladı. Tanıtım materyallerini ve görsellerimizi gönderdik. Stant tasarımları yapıldı. Fuara katılmamız da Valimiz Nurettin Yılmaz ve milletvekillerimizin önemli desteği oldu. İl Özel İdaremiz maddi katkı sağladı. Belediyemizle alaca dokuma üzerine çalışmalar yaptık. BAKA tanıtıcı materyaller sağladı. Ümit ediyorum ki ITB Berlin Fuarı Burdur turizminin uzun soluklu gelişme yolculuğuna önemli bir katkı sağlayacaktır.
     Tanır, Burdurun fuarda Antik şehirlerin, göllerin ve Teke kültürünün Başkenti: Burdur sloganıyla tanıtılacağını, fuarda Sagalassos Antik Kenti ile Karacaören Barajının ön plana çıkarılacağını kaydetti.
     Bu arada yaklaşık 160 bin metrekarelik alanda kurulacak fuarda ekoturizm, deneyim, macera, ekonomi, konaklama ve engelliler için seyahat ile etkinlikler, seyahat, teknoloji, sağlık, kültür turizmi, kitap dünyası, istihdam gibi pek çok turizm alanı ve bileşeninin büyük bir ölçekte sunulduğu belirtildi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur, ITB Berlin Fuarında tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER