Burdurdaki trafik kazası

Burdurdaki trafik kazası -Kazada hayatını kaybeden MAKÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Zeki Özer için üniversitede tören düzenlendi


BURDUR (A.A) - Burdurda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Zeki Özer için üniversitede tören düzenlendi.
     MAKÜ Konferans Salonundaki törende Özerin hayatı ve yaptığı akademik çalışmalar hakkında bilgi verildi. Burada konuşan MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, nadide ve müstesna bir kişiyi kaybetmenin acısını yaşadıklarını söyledi.
     Hiçbir söz ve tesellinin bu acıyı azaltmayacağını belirten Saatcı, Zeki hocamız kendisiyle, çevresiyle ve bütün insanlıkla barışık, nadide bir kişilikti. Yeri hiçbir zaman doldurulmayacak. Unutulmayacak, unutturmayacağız. Onun yetiştirmiş olduğu öğretmenler, Türk Milli Eğitimine hizmet ettiği müddetçe Zeki Özer yaşayacak. Mekanı cennet olsun. Allah hepimize sabır versin dedi.
     Daha sonra Burdur Müftüsü Osman Artanın dua okuduğu törene Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
     Özerin cenazesi, ikindi vakti Ulu Camide kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
    
     -Olay-
    
     Zeki Özerin (49) kullandığı 15 AS 447 plakalı otomobil, Manastır Kavşağında E.K. idaresindeki 06 KBG 65 plakalı kamyonetle çarpışmış, kazada ağır yaralanan Özer, kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurdaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER