Burdurdaki silahlı saldırı

Burdurdaki silahlı saldırı -Av tüfeğiyle vurularak ölen baba ve kızı toprağa verildi


BURDUR (A.A) - Bucak ilçesinde silahlı saldırı sonucu av tüfeği ile vurularak hayatını kaybeden baba ile kızı toprağa verildi.
     Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şükrü Uysal ile kızı Fatmaana Uysal için ilçe merkezindeki Hacısarılar Mezarlığında düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınları ile Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Aktürk ve vatandaşlar katıldı.
     Şükrü Uysal ile Fatmaana Uysalın cenazeleri, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Hacısarılar Mezarlığında toprağa verildi.
     Öte yandan saldırıda yaralanan Esma Uysalın Bucak Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor.
     Kestel köyünden Bucak ilçesine giden Şükrü Uysalın (53) kullandığı 15 EU 198 plakalı otomobil, dün plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil tarafından durdurulmuş, otomobilden inen Şükrü Uysal, eşi Esma Uysal (49) ile kızı Fatmaana Uysala (26), plakası belirlenemeyen otomobildeki kişi ya da kişilerce av tüfeği ile ateş açılmıştı.
     Şükrü Uysal ile kızı Fatmaana Uysal olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan Esma Uysal ise Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altını alınmıştı.
     (HA-HS)
<< Önceki Haber Burdurdaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER