Burdurda öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı

Burdurda öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı


BURDUR (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığının Fatih Projesi kapsamında Burdurdaki İmam Hatip Lisesi öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı.
     Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, AK Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti Burdur İl Başkanı İbrahim Ekici ile İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Burdur İmam Hatip Lisesinde tablet bilgisayar dağıtım törenine katıldı.
     Vali Yılmaz burada yaptığı konuşmada, tablet bilgisayarın öğrencilere daha yararlı olacağını söyledi. Yılmaz, Belki de hepinizin evinde bilgisayar vardı ama taşınabilir olması ve sınıfta kullandığınız tahtalara da uyumlu olması açısından bu tablet bilgisayarların eğitiminize daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Hepinize derslerinde başarılar diliyorum dedi.
     Milletvekili Hasan Hami Yıldırım da tablet bilgisayarların yardımcı bir materyal olduğunu belirtti. Başarılı olmak adına esas görevin yine öğrencilere düştüğünü kaydeden Yıldırım, Tablet bilgisayarlar çok büyük bir yatırım ve öğrencilere verilen değeri göstermesi bakımından çok önemli dedi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Çetin, Burdur genelinde 3 okulda 541 9.sınıf öğrencisine ve 109 öğretmene tablet bilgisayar dağıtımı yapıldığını bildirdi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Burdurda öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER