Burdurda Güzelleştirme Parkı açılışı yapıldı

Burdurda Güzelleştirme Parkı açılışı yapıldı


BURDUR (A.A) - Burdur Belediyesi tarafından Güzelleştirme Caddesinde yapılan parkın açılışı gerçekleştirildi.
     Güzelleştirme Parkında yapılan açılışa Vali Vekili Bahir Altunkaya, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları katıldı.
     Başkan Akkaya, yaptığı konuşmada, bugün sadece içinde bulundukları parkın değil, birkaç yıldan beri yapımı tamamlanan yaklaşık 50 parkın açılışını yaptıklarını bildirdi.
     Burdur Belediyesi olarak kişi başına düşen metrekare yeşil alanlarını çoğaltmak için büyük gayret sarf ettiklerini kaydeden Akkaya, İmar planında park alanı olarak gösterilen yerlere park yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Park sayısı 80e yaklaşmış durumda. Burdurda yeşil alan olarak dünya standartlarını yakalamış durumdayız dedi.
     Yakın zamanda İstasyon Parktan Kız Yetiştirme Yurduna kadar yaklaşık 16 dönümlük alanda bir park daha yapmayı düşündüklerini dile getiren Akkaya, Park yapımının yanında orta refüj, kavşak ve yeşillendirme çalışmalarına devam ediyoruz. Halkımızdan bu konularda olumlu tepkiler alıyorum. Park ve Bahçeler Müdürü ve çalışanlarına teşekkürler ediyorum diye konuştu.
     Akkaya, yapılan parkların herkes tarafından korunması gerektiğini vurgulayarak, özellikle vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurda Güzelleştirme Parkı açılışı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER