Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar:

Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Oyuncularım bu ligde neler yapabileceklerini gösterdi


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde 1-0 geriye düştüğü müsabakada 1461 Trabzonu 3-2 mağlup eden Bucasporun teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Oyuncularım bu ligde neler yapabileceklerini gösterdi dedi.
     Karafırtınalar, yaptığı açıklamada, ligde dünkü karşılaşmaya kadar kalesinde sadece 3 gol gören 1461 Trabzona 3 gol attıklarını ve bir çok pozisyonu da değerlendiremediklerini kaydetti.
     Geriye düştükleri müsabakayı kazanmayı başardıklarını belirten Karafırtınalar, Futbolcularım maçın başından sonuna kadar konsantrasyonunu kaybetmedi. İnanılmaz arzu ve istekle taktik disiplini sürdürdü. Güçlü rakibimiz karşısında güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularım bu ligde neler yapabileceklerini gösterdi dedi.
     Ligde puanını 14e yükselten Bucasporun ilk golünü atan savunma oyuncusu Efe Halil Özarslan, bu sezon 3. golüne ulaştı. Golcü futbolcu Mehmet Batdalın da 3. golünü kaydettiği Bucasporda Erkan Taşkıran da bu sezon ligdeki ilk golünü attı.
     Sarı-lacivertli ekip, 10. haftada, 5 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER