Bucaspor Sportif Direktörü Erman Güraçar:

Bucaspor Sportif Direktörü Erman Güraçar: 3 puandan ziyade, oyundan memnunuz


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde sezonun ilk maçında Torku Konyasporu 2-0 mağlup eden Bucasporun sportif direktörü Erman Güraçar, galibiyetten çok, oynanan futboldan memnun olduklarını söyledi.
     Güraçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezona zor bir fikstürle başladıklarını ancak ilk maçta önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.
     Torku Konyasporun gücünün ve aldığı desteğin ortada olduğunu kaydeden Güraçar, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Hazırlık sürecinde sakatlıklar yaşamamıza, bazı oyuncularımızın son anda takıma katılmasına rağmen ilk haftayı galibiyetle tamamladık. Aldığımız 3 puandan ziyade, ortaya koyduğumuz oyundan çok memnunuz. Daha farklı bir skorla da kazanabilirdik. Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Genç bir ekip olmamıza rağmen, takım içinde yaşanan rekabet üst seviyede. O nedenle rotasyon gücümüz de kuvvetli. Sahada olan herkes formanın hakkını verdi. Bu galibiyet ufak tefek krizler yaşayan camiamıza moral oldu.
     Güraçar, geçen yıl olduğu gibi herkesin Bucaspora umutsuz baktığını belirterek, Fakat biz herkesi şaşırtmaya devam ediyoruz. İyi bir takımız. Bundan sonra da camiamızın, taraftarlarımızın ve tüm İzmirlilerin desteğini bekliyoruz diye konuştu.
     Sarı-lacivertli ekip, Cumartesi günü Yeni Buca Stadında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.
    
     -Mehmet Batdal golle döndü-
    
     Bucasporun 2009-2010 sezonunda Süper Lige yükselmesine büyük katkı sağlayan Mehmet Batdal, iki sezon sonra döndüğü sarı-lacivertli ekiple ilk maçında takımının ilk golünü kaydetti. Galatasaraydan kiralanan golcü oyuncu, en son golünü yine kiralık olarak yer aldığı Kardemir Karabükspor formasıyla 1 Ekim 2011de atmıştı.
     Sezonun ilk maçında 23,86 yaş ortalamasıyla sahada yer alan sarı-lacivertli ekipte yeni oyuncular Okan Alkan, Luiz Henrique, Oğuz Sabankay ve Emre Balak ilk resmi maçlarına çıkarken, Mehmet Batdal ile Dahmane de yeniden sarı-lacivertli formayı bu müsabakada giydi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Bucaspor Sportif Direktörü Erman Güraçar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER