Briç play

Briç play-off müsabakaları


BALIKESİR (A.A) - Burhaniye Belediye Spor Briç takımı, Balıkesirde şubat ayında yapılacak play-off müsabakalarına katılacak.
     Türkiye Briç Federasyonu hakemlerinin yönettiği Kış Dörtlü takım elemeleri müsabakaları, 12-13 Ocak 2013 tarihlerinde Burhaniye Belediye Spor lokalinde yapıldı.
     Kış Dörtlü takım elemelerinin Körfez ayağına Burhaniyeden 2, Ayvalıktan 3, Edremit ve Akçay ilçelerinden 1er takım katıldı.
     Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda birinci olan Burhaniye Belediye Spor Briç Takımı, 16-17 Şubat tarihlerinde Balıkesirde yapılacak play-off müsabakalarına katılacak. Burhaniye Belediye Spor Briç Takımının yanı sıra, Ayvalıktan katılan takımlar da ikinci, üçüncü ve dördüncü olarak il bazında düzenlenen play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
     Burhaniye Belediye Spor Briç Takımı sorumlusu Davut Varol, yaptığı açıklamada, körfez ayağında yapılan elemelerin sonuçlarından memnun olduklarını belirterek, Balıkesirde de ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Amacımız İzmirde yapılacak şampiyonaya katılıp, Burhaniyemizin ismini en iyi şekilde taşımaktır dedi.
    
     Muhabir : Hakan Firik / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Harun Kaymaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER