Bozüyükspor

Bozüyükspor-Gaziantepspor maçı bileti fiyat tartışmaları -Bozüyükspor Kulüp Başkanı Özkan: Ziraat Türkiye Kupası 4. Turundaki Gaziantepspor maçı bilet fiyatlarında indirime gittik


BİLECİK (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda, 4 Aralıkta Gaziantepspor ile karşılaşacak Bozüyüksporun Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Gaziantepspor maçı bilet fiyatlarında indirime gittiklerini söyledi.
     Özkan, düzenlediği basın toplantısında, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta sahalarında Çankırıspor ile yaptıkları maçının ardından yönetim kurulunun olağanüstü toplandığını belirterek, daha önce açık tribünü 50 lira, kale arkası ve kapalı tribünü 100 lira olarak açıkladıkları bilet fiyatlarında indirime gittiklerini söyledi.
     Çankırıspor karşısında 75 dakika 10 kişi ile mücadele eden futbolcuları ve teknik kadroyu, yenilgiye rağmen tebrik ettiklerini anlatan Özkan, şöyle konuştu:
     Ziraat Türkiye Kupası 4. Turundaki Gaziantepspor maçı bilet fiyatlarında indirime gittik. Yönetimi kurulumuzun kararıyla, bu maçın kale arkası ve açık tribünü bilet fiyatlarını 20 liraya, numaralı kapalı tribünü bilet fiyatlarını 30 liraya düşürdük. Bizim 50 lira ve 100 lira olarak ilk açıkladığımız fiyatlar, sanayi kuruluşları ve sivil toplum örgütlerini hedefleyerek destek olacağını umduğumuz fiyatlardı. Ancak baktık ki, Bozüyük ve Bozüyükspor sahipsiz kalmıştır. Biz her zaman yanımızda taraftarımızın desteğini gördük, her zaman yanımızda oldular. Bu maç Bozüyüksporun tarihinde ilk Süper Lig takımıyla oynayacağı resmi müsabakadır. Bugün hepimizin kenetleneceği bir gündür. Bozüyükspor, Bozüyükün değil tüm Bilecikin marka değeridir. Bu futbolcularda bizi her yerde en iyi şekilde temsil etmiştir ve etmeye devam edeceklerdir. Salı günü inşallah burada bir üst tura çıkmak tek temennimizdir.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER