Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan:

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: -Devre arasında takıma 2 veya 3 futbolcu takviyesi yapmayı düşünüyoruz


BİLECİK (A.A) - Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan, Devre arasında takıma 2 veya 3 futbolcu takviyesi yapmayı düşünüyoruz dedi.
     Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bozüyüksporun Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, ofisinde düzenlediği basın toplantısında, Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta ilk yarının son maçında Fethiyespor ile karşılaşacaklarını belirterek, Fethiyesporun çok iyi bir takım olduğunu ve 5 maçtır yenilmediğini söyledi.
     Fehtiyespor karşısına 3 puan parolası ile çıkacaklarını vurgulayan Özkan, şöyle konuştu:
     Grupta geçtiğimiz hafta kendi sahamızda Turgutluspor karşısında aldığımız 3 puan bizim için moral oldu. İlk yarının son maçı için hafta sonu Fethiyeye gideceğiz. Fethiyespor 5 maçtır mağlup olmayan ve çok iyi bir takım. Ama her maça olduğu gibi Fethiye karşısına da 3 puan parolasıyla çıkacağız. Fethiyeden 3 puanla dönerek, sezonun ilk yarısını moralli bir şekilde bitirmek istiyoruz. Sezonun ilk yarısının bitmesine rağmen şu ana kadar gerek siyasetçilerimizden, gerek esnaflarımızdan, gerekse de sanayicilerimizden önemli katkılar göremedik. Ama taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Onların desteğini ligin ikinci devresinde de bekliyoruz. Ligin ikinci yarısında da elimizden gelen her şeyi yapıp, ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Elimizdeki oyucuları tutarak, bazı şartların oluşması halinde kadromuza 2 veya 3 futbolcu takviyesi yapmayı düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER