Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük:

Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük: Bozüyükte eğitimsel anlamda başarıyı artırmak için öğrencilere 10 bin adet broşür dağıttık


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, ilçede akademik başarıyı artırmak için öğrencilere 10 bin adet broşür dağıttıklarını bildirdi.
     Başıbüyük, AA muhabirine, Bozüyükteki akademik başarıyı daha ileriyi taşımak için proje hazırlayarak, Bozüyük Rehberlik ve Araştırma Merkezince hazırlanan broşürleri öğrencilere dağıttıklarını söyledi.
     Bozüyükteki akademik başarının iyi olduğunu ancak çok daha iyi olabileceğini ifade eden Başıbüyük, şöyle konuştu:
     Bozüyükte eğitimsel anlamda başarıyı artırmak için öğrencilere 10 bin adet broşür dağıttık. Dağıttığımız broşürlerde 5, 6, 7 ve 8inci sınıflar için Verimli Ders Çalışmanın Yolları, 7 ve 8inci sınıflar için Seviye Belirleme Sınavı, 8, 9, 10, 11 ve 12nci sınıflar için Stres ve Stresle Başa Çıkma Yolları, 11 ve 12inci sınıflar için de Hiçbir Başarı Tesadüf Değildir konuları yer alıyor. Bozüyükte akademik başarı iyi ama neden daha iyi olmasın- Dağıttığımız broşürlerle bu başarıyı daha da ileri taşımak istiyoruz. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi çok seviyoruz. Broşürlerimizin hazırlanması ve dağıtımında maddi destek sağlayan Özel Orhangazi Kolejine ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederim.
     Başıbüyük, ilçede eğitim çıtasını yükseltmek için daha çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER