Bozüyük Belediye Başkan Vekili Bakıcıya ziyaret

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Bakıcıya ziyaret


BİLECİK (A.A) - Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve beraberindekiler, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcıyı ziyaret etti.
     Bakıcı, ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, yıllardır hizmet bekleyen Bozüyük halkına en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışacağını söyledi.
     Yalçın da, Pazaryeri Belediyesinin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. AK Parti çatısı altında vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını dile getiren Yalçın, Pazaryeri ve Bozüyük halkının kültürü ve yaşayış biçimi çok benzerlik gösteriyor. Pazaryerinin nüfusundan fazlası Bozüyükte ikamet etmektedir. Üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Sayın başkan vekiline görevinde başarılar diliyor, Bozüyüke ve Bilecike hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.
     AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam ise yoğun bir süreç yaşadıklarını ve Bozüyüke yeteri kadar hizmet veremediklerini belirterek, bundan sonraki süreçte Bozüyük için daha çok çalışacaklarını ifade etti.
     Ziyarette, AK Parti Pazaryeri İlçe başkanı Muhsin Turan,İ l genel meclis üyeleri Nazmi Ceyhan, Hüseyin Ünal ve ilçe teşkilatından üyeler hazır bulundu.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyük Belediye Başkan Vekili Bakıcıya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER