Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Tüketici Hakem Heyetine 4 ayda 90 başvuru


BİLECİK (A.A) - Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, Tüketici Hakem Heyetine 4 ayda 90 başvuru yapıldığını bildirdi.
     Sabırlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bozüyük Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve 6 üyeden oluşan Tüketici Hakem Heyetinin, her ay iki kez toplanarak başvurular için karar verdiğini söyledi.
     Bu yıl şu ana kadar yapılan toplantılarda alınan 51 karardan 44ünün tüketici lehine olduğunu vurgulayan Sabırlı, "Tüketici Hakem Heyetine 4 ayda 90 başvuru yapıldı. Başvuruların çoğu kredi kartı aidatları ve banka kredileriyle ilgili. Tüketicilerin, alınan mal veya hizmetlerle ilgili her türlü sorunda Tüketici Hakem Heyetine ya da derneğimize başvurmasını bekliyoruz" dedi.
    
     -Öğrenci yurdu çevresi ağaçlandırıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Kültür ve Eğitime Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Yediler Erkek Öğrenci Yurdu tarafından yurt binası çevresinde 300 fidan dikildi.
     Dernek Başkanı Ahmet Göktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, "1 Ağaç 1 İnsan" sloganıyla başlattıkları ağaçlandırma çalışmaları kapsamında dernek bünyesinde faaliyet gösteren yurt çevresinde 300 çam fidanı dikildiğini bildirdi.
     Göktaş, yurt çevresinde 500 çam fidanı dikmeyi hedeflediklerini kaydetti.
    
     -Bozüyükte kasaplara bilgilendirme toplantısı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından kentte faaliyet gösteren kasap, şarküteri, et ve et ürünleri satan market ve benzeri iş yerlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, toplantıda, kırmızı et, kanatlı et ve diğer ürünlerin ambalajlama, paketleme ve satışı hakkında bilgi verildi.
     Toplantıda, Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği konusu da anlatıldı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan / Oktay Özden
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER