Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Bozüyükte Kamu-Sen hizmet binası açıldı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde, Kamu-Sen hizmet binası açıldı.
     Türk Tarım Orman-Sen iş yeri temsilcisi Orhan Karalar, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Kamu-Sene bağlı iş kollarındaki sendikaların iş yeri temsilcilerinin bir araya gelerek Kamu-Sen hizmet binasını açtıklarını bildirdi.
     Türkiye Kamu-Sen ilçe temsilciliğine İMKB Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Yanıkın seçildiğini belirten Karalar, sendika iş yeri temsilcilerinin birbirleriyle irtibatını artırmak, kurumlarda çalışan üyeler arasında diyalogu ve sosyal etkinlikleri sağlamak ve kamu çalışanlarının sıkıntılarını tespit edip çözümü noktasında ilgili makamlara başvuruları yapabilmek için böyle bir buluşma noktasına ihtiyaç duyduklarını kaydetti.
    
     -Toplum Destekli Polislikten uyarı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler, hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken önlemler konusunda broşür dağıttı.
     4 Eylül Mahallesi Muhtarı İsmail Kıranlıyı ziyaret eden ekipler, vatandaşlara ve esnafa broşür ve kapı stickerleri dağıttı. Dağıtılan broşürlerde, ev ve iş yerlerinde hırsızlıklara karşı alınması gereken önlemler yer alıyor.
     Polisler, çevrede şüpheli şahıs ve araç görüldüğünde 155 polis imdat hattının aranması gerektiğini belirterek, yapılan ihbarların gizli tutulduğu bilgisini verdi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER