Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Sahte para ve dolandırıcılık uyarısı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, esnafı sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.
     Kentteki bir alışveriş merkezinde esnafla görüşerek broşür dağıtan görevliler, Bozüyükün geçiş güzergahı olduğunu ve piyasaya sahte para sürmek isteyenlere karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
     Sahte parayı ayırt etmek için sahte para kalemi veya buna benzer cihazlar kullanılabileceğini ifade eden görevliler, olası dolandırıcılık olaylarına karşı uyarılarda bulundu.
     Görevliler, şüpheli durumlarda zaman kaybetmeden 155 Polis İmdat Hattının aranması gerektiğine dikkati çekerek, iş yerlerinde alınacak basit önlemlerle hırsızlık olaylarının önüne geçilebileceğini kaydetti.
    
     -Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Hanini Başıbüyük, kentte hafta sonunda Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı yapılacağını bildirdi.
     Başıbüyük, gazetecilere yaptığı açıklamada, tek oturumda gerçekleştirilecek sınava, 566 sürücü adayının katılacağını belirtti.
     Sınava girecek adayların, mağdur olmaması için yanlarında cep telefonu ve benzeri elektronik cihazları getirmemelerini isteyen Başıbüyük, sınavın, Anadolu Öğretmen Lisesi ile Atatürk İlkokulu ve Ortaokulunda 75 personel gözetiminde gerçekleştirileceğini kaydetti.
    
     -Bilinçli Tüketici paneli
    
     Bozüyük ilçesinde, Bilinçli Tüketici, Tüketici Hakları ve Hak Arama Yolları konulu panel yapılacak.
     Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Düğün Salonunda 19 Aralıkta düzenlenecek etkinliğe, Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, Ankara Yeni Mahalle Şube Başkanı Sebile Narlı ile Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Yurtseverin panelist olarak katılacağını bildirdi.
     Sabırlı, panelde, kapıdan ve internetten satış, ayıplı ürünler, krediler, kredi kartları, Genetiği Değiştirilmiş Organizma (GDO) içeren ürünler, telefonla kontör dolandırıcılığı ve internet yoluyla sohbet dolandırıcılığı gibi konuların ele alınacağını duyurdu.
    
     -Eğitim Derneği Başkanı Tekelioğlundarn Akgüle ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Muhammet Akgülü makamında ziyaret etti.
     Tekelioğlu, ziyarette, dernek faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgi vererek, Akgüle yeni görevinde başarılar diledi.
     Akgül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER