Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -AK Parti İlçe Teşkilatı toplantısı


BİLECİK (A.A) - AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, "Gelecek yıl yapılacak seçimleri sorunsuz atlatmamız için teşkilatlarımızın daha programlı ve daha çok çalışması lazım" dedi.
     Bilgin, AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, demokrasilerde her seçimin önemli olduğunu ve 2014 yerel seçimlerinin ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.
     Gelecek yıl hem yerel hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağını, 2015te ise genel seçim gerçekleştirileceğini hatırlatan Bilgin, şöyle konuştu:
     "10 yıl önce çıkmış olduğumuz bu yolda milletimize hizmet etme noktasında bugüne kadar olan kazanımlarımızı pekiştirmek ve Başbakanımızın belirlediği 2023 hedefine sorunsuz olarak ulaşmak istiyorsak 2014 seçimlerinin sorunsuz olarak atlatmamız lazım. Gelecek yıl yapılacak seçimleri sorunsuz atlatmamız için teşkilatlarımızın daha programlı ve daha çok çalışması lazım. Tarihçiler, AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası yapılan hizmetleri ayrı sayfalarda yazacaktır."
     Toplantıya, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri katıldı.
    
     -Bakıcıdan "19 Mayıs" mesajı
    
     Bozüyük Belediye Başkanvekili Fatih Bakıcı, 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Bakıcı, mesajında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde dünyaya örnek bir kurtuluş mücadelesi veren Türk milletinin, 7den 70e kadın-erkek, büyük-küçük demeden savaşarak bu toprakları vatan yaptığını belirtti.
     Kurtuluş Savaşının, Türk milletinin kahramanlığı, vatan sevgisi ve bağımsızlık aşkının onursal bir belgesi olduğuna işaret eden Bakıcı, şunları kaydetti:
     "Bundan sonra bize düşen, Türk milleti olarak, Atatürkün gösterdiği hedeflerden şaşmadan, çağdaşlaşma yolunda emin adımlarla ilerlemek, çağın bilim ve teknolojisini en iyi şekilde kullanmak, Cumhuriyetimizi tüm kurum ve kurallarıyla sonsuza kadar yaşatmaktır. Gençlerimizi milletimizin en büyük zenginliği olarak görüyoruz. Gençlerimiz bu ülkenin sadece zenginliği değil, aynı zamanda geleceği, dinamizmi ve geleceğe olan güvenidir."
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER