Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Bozüyükte polis metruk evde ceset aradı


BİLECİK (A.A) - Bilecikin Bozüyük ilçesinde, metruk bir evde ceset olabileceği ihbarını alan polis, ceset aradı.
     Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Mektep Caddesinde bulunan tek katlı metruk evin penceresinde yüzlerce sineğin olduğunu gören vatandaşlar, polisi aradı.
     Evde yalnız yaşayan yaşlı bir kadının, olduğunu ve kendisinin ölmüş olabileceğini düşünen polis, evin çevresine koridor altına alarak, çilingir yardımıyla eve girdi. Odaları tek tek arayan polis, yatak odasındaki yatağın içinde kedi leşiyle karşılaştı.
     Daha sonra polis ekipleri, kedi leşinin alınması için belediye ekiplerine haber verdi.
    
     -Bozüyükte şehirlerarası otobüs terminali ihalesi sözleşmesi imzalandı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecikin Bozüyük ilçesinde yapılacak şehirlerarası otobüs terminalinin yapım işi ihalesinin imzalandığı bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, gerçekleştirilen imza törenine, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcıları Gençağa Seraslan, Oğuz Sertler, İsmail Sağıroğlu, Mustafa Yürükçü ile Fen İşleri Müdürü Aydın İnal ve ihaleyi kazanan firmanın sahibi Bozan İzci katıldı.
     Başkan Vekili Bakıcı, törende yaptığı konuşmada, Bozüyükün en önemli ihtiyaçlarından biri olan otogarın ihalesini yaptıklarını ve sonuçlandırdıklarını belirterek, "Bugün, ihaleyi kazanan firma ile de sözleşmemizi imzaladık. Otogarımız şimdiden Bozüyükümüze hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonraki amacımız, bir an önce inşaata başlayarak, tesisi sorunsuz bir şekilde tamamlamak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır" diye konuştu.
     Yediler Mahallesi Seramik Caddesi yolu üzerinde ve Çevre Yolunun kenarında yapımına başlanacak ve yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alana sahip olacak otogar projesinin içinde, bilet satış yerleri, kafeterya, tuvaletler, mescit ve idari kısımların yer aldığı bildirildi.
    
     -Bozüyükte, Lojistik Köyün hafriyat çalışmaları başladı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecikin Bozüyük ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) tarafından yapılacak Lojistik Köyün hafriyat çalışmalarının başladığı bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, karayolu ve demiryolu entegrasyonunun sağlanacağı Lojistik Köy Merkezinde, demiryolu aktarma, stok ve manevra alanlarının TCDD tarafından, antrepo ve diğer lojistik alanların ise özel sektör tarafından yapılması planlanıyor.
     Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınlarında ve karayolları sınırında yaklaşık 300 bin metrekare arazi kamulaştırılarak yapılacak Lojistik Köyde, yükleme boşaltma alanları, karayolları ve yükleme rampası, gümrükleme dahil olmak üzere yük merkezi yapılacağı, şehir merkezinde yapılan yükleme ve boşaltma işlemlerinin buraya kaydırılacağı ve Lojistik Köyün, 1,5 yıl içerisinde tamamlanmasının amaçlandığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER