Bolu Belediye Başkanı Yılmazdan hasta ziyareti

Bolu Belediye Başkanı Yılmazdan hasta ziyareti


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Kadın Kolları tarafından organize edilen Hasta Ziyaretleri etkinliği kapsamında Sağlık Mahallesindeki evleri ziyaret etti.
     Perşembe günleri gerçekleştirilen etkinlik kapsamında hastaları ziyaret eden Yılmaz, Sağlık Mahallesinde yaşayan 8 yaşındaki kanser hastası Melihin evine konuk oldu.
     Melihin ailesinden küçük çocuğun hastalığıyla ilgili detaylı bilgi alan Yılmaz, ailenin tedavi konusunda ihtiyaçları olup olmadığını sordu.
     Yılmaz, Bu yavrumuzun sağlığına yeniden kavuşması için biz de imkanlarımız doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yaparız dedi.
     Küçük Melih ile sohbet eden Yılmaz, moralini bozmaması ve güçlü olması gerektiğini belirterek, Biz senin yanındayız, daha küçüksün ama maşallah çok güçlü görüyorum seni. En kısa zamanda Allahın izniyle bu hastalığı yeneceksin. Sen sadece moralini bozma güçlü ol yeter. Biz senin her zaman yanındayız ve herhangi bir isteğin olursa çekinmeden bizlere söyleyebilirsin şeklinde konuştu.
     Ziyaretler sırasında Yılmaza Meclis Üyesi Canan Akbay ve AK Parti Kadın Kolları üyesi Zerrin Demirel de eşlik etti.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmazdan hasta ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER