Boluda toplu nikah töreni

Boluda toplu nikah töreni -Karaçayır Parkında düzenlenen törende dar gelirli 13 çiftin nikahı kıyıldı -Törene çocuklarıyla gelen çiftlerin nikah şahitliğini Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin yaptı (Fotoğrafl


BOLU (A.A) - Boluda düzenlenen törende dar gelirli 13 çiftin nikahı kıyıldı.
     Karaçayır Mahallesindeki parkta düzenlenen törende konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çiftlerin mutluluğunun kendilerini sevindirdiğini söyledi.
     Yılmaz, ilk defa toplu nikah töreni gerçekleştirdiklerinin ifade ederek, Şu anda 13 damadımız, 13 gelinimiz var ve onlarla çok önem taşıyan aile birliğini oluşturmak için buradayız. Bu birliği ekonomik durum itibarıyla yapamayacak olan arkadaşlarımız var ama Bolumuz da hamiyet sever insanlar var. Bu hayırlı iş için bir araya gelerek bu çiftlerimizin kavuşmasını sağlayan insanlarımız var. Allah bu işlerin hayırlara vesile olmasını ve bu beraberliklerin kalıcı olmasını sağlasın diye konuştu.
     Şahitliklerini Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metinin yaptığı çiftlerin nikahını kıyan Yılmaz, törene çocuklarıyla katılan çiftlere mutluluklar dileyerek, Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi.
    
     -Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin-
    
     Çiftlerin nikah şahitliğini yapan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise eşlerin birbirlerine olan sevgisinin hiçbir zaman son bulmaması gerektiğini belirterek, nikah törenine katılma cesareti gösteren çiftlerin sonsuza kadar birbirlerini seveceklerini söyledi.
     Boluda ilk defa yapılan toplu nikah töreninin organizasyon açısından, çiftlerin mutluluğu açısından güzel bir şekilde başladığını, çiftlerin ömür boyu mutlu olmasıyla güzelliğin sonsuza kadar devam edeceğini kaydeden Metin, Burada emeği geçen, çabalayan herkese teşekkür ediyorum. Sizler çok çocuklu aileler olursunuz inşallah. Bu tören de hayırlara vesile olmuş olur şeklinde konuştu.
     Tören evlilik cüzdanlarını teslim alan çiftlerin dans etmeleriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Boluda toplu nikah töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER