Boluda karbonmonoksit zehirlenmesi: 4 ölü

Boluda karbonmonoksit zehirlenmesi: 4 ölü -Gerede ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki aileden 4 kişi hayatını kaybetti -2 çocuk hastaneye kaldırıldı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Bolunun Gerede ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 2 çocuk hastaneye kaldırıldı.
     Dayıoğlu Mahallesi Gülen Sokaktaki 3 katlı binanın üst katında yaşayan Hasan Başyiğit, uyandığında aynı evde kaldığı oğlu Hasan (43) ve gelini Emineyi (39) yatak odasında, torunu Zeynep (6) ve Betül Başyiğiti (4) oturma odasında baygın halde buldu.
     Olay yerine gelen sağlık ekipleri, baba ile annenin öldüğünü belirledi, Başyiğit çiftinin çocukları ise Gerede Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Öte yandan, aynı mahallede bulunan Köroğlu Caddesindeki binanın ikinci katında yaşayan Mehmet (70) ve Fatma Yılmaz (68) çifti, alt kattaki yakınları tarafından evde baygın halde bulundu.
     112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları kontrolde Yılmaz çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi.
     Hasan ve Emine Başyiğit ile Mehmet ve Fatma Yıldız çiftinin cesetleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Boluda karbonmonoksit zehirlenmesi: 4 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER