Bölgesel Amatör Ligde olaylı maç

Bölgesel Amatör Ligde olaylı maç -Kütahyaspor Kulübü Başkanı Tekdemir, Akçakocaspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü iki hakemden şikayetçi oldu


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyaspor ile Akçakocaspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup karşılaşmasının ardından iki hakemin, Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Tekdemire küfrettiği ileri sürüldü.
     Mustafa Asım Alkış Stadında, Akçakocasporun 2-1 kazandığı maç sonrası sahadan ayrılan hakem U.A, yardımhakemler E.İ. ve M.İ.K. ile Tekdemir arasında kısa süreli diyalog yaşandı.
     U.A. ve M.İ.Knin kendisine küfrettiğini öne süren Tekdemir, sahadaki polis ekibinden yardım istedi. Bu sırada, Kütahyasporlu bazı yöneticiler, hakemlere tepki göstererek, polis ekipleriyle tartıştı.
     Tekdemirin şikayetçi olması üzerine polis aracıyla Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezine götürülen 3 hakemin ifadesine başvuruldu. Şikayetçi sıfatıyla Tekdemir de polise ifade verdi.
     Taraflar, işlemlerin tamamlanmasının ardından polis merkezinden ayrıldı.
     Tekdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç bitiminde bir grup Kütahyaspor taraftarının hakemlere tepki gösterdiğini söyledi.
     Taraftarları sakinleştirmeye çalışırken hakemlerden ikisinin, kendisine küfrettiğini iddia eden Tekdemir, Bir Türk hakemi, kulüp başkanına nasıl küfredebilir- Bu, sahalarımızda olmaması gereken bir şey. Hakemler hakkında polise şikayetçi oldum. Devletimizin ilgili kurumları gerekeni yapacaktır dedi.
    
     Muhabir: Sedat Gök / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Ligde olaylı maç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER