Bodrumdaki sağanak

Bodrumdaki sağanak -İlçede etkili olan sağanak nedeniyle maddi hasarın oluştuğu Turgutreis beldesinde, belediye ekipleri yapım ve onarım çalışmalarına başladı


MUĞLA (A.A) - Bodrumun Turgutreis beldesinde meydana gelen sağanağın ardından, belediye ekipleri onarım çalışmalarına başladı.
     Turgutreis beldesinde yaşanan sel felaketi sonrası, bozulan yollar ve altyapı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Turgutreis Belediyesi temizlik işlerine bağlı ekipler, sel sonrası yol oluklarında, kaldırımlarda, yollarda oluşan çamuru temizleme çalışması başlattı.
     Sel sonrası zarar gören altyapı ve yollarla ilgili detaylı hasar tespiti çalışmaları, belediye yetkililerince yapılmaya başlandı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce de hasar tespit çalışmasının da yapılması için yetkililerinin gelmesi bekleniyor.
     Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, yaptığı açıklamada, 1 saat süren sağanağın ardından beldede maddi hasarın meydana geldiğini belirterek, Bazı mahallelerde sel ve taşkın oldu. Meydana gelen selin ardından bozulan yolları ve kanalizasyon hatlarını onarmaya başladık. Çalışmalarımızı Yalı Mahallesinde başlattık. Belde genelinde sel sonrası tahrip olmuş tüm sokaklarda çalışmalar devam edecek dedi.
     Bodruma bağlı Turgutreis beldesinde 29 Aralık gecesi başlayan ve yaklaşık 1 saat süren sağanak, ilçede yaşamı olumsuz etkilemiş, birçok ev ve iş yeri sular altında kalmış, bazı yollar ve bir lisenin duvarı çökmüştü.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumdaki sağanak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER