Bodrumda şoförler arasında kavga

Bodrumda şoförler arasında kavga -Minibüs ve tur otobüsü şoförleri arasında yol vermeme nedeniyle başlayan kavgada 2 kişi yaralandı -Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı


MUĞLA (A.A) - Bodrumda minibüs ve tur otobüsü şoförleri arasında yol vermeme nedeniyle başlayan kavgada 2 kişi yaralandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Turgutreis beldesinde minibüs şoförü Işık Kireç ile bir tur otobüsü şoförü arasında yol vermeme nedeniyle tartışma çıktı.
     Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Kireç, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma, tur otobüsü şoförü ile otobüste bulunan ve kavgaya karıştıkları iddia edilen 2 kişiyi gözaltına aldı.
     Bunun üzerine aralarında minibüs şoförlerinin de olduğu yaklaşık 100 kişi Turgutreis Jandarma Komutanlığı önünde toplandı. Gruptakilerden bazılarının, o sırada yoldan geçen aynı şirkete bağlı başka bir tur otobüsün önünü keserek durdurduktan sonra, sürücüyü darp ettiği iddia edildi.
     Jandarma ekipleri otobüs sürücüsünü darp ettikleri iddia edilen 5 kişiyi daha gözaltına aldı.
     Bu arada Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve Bodrum Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, olay yerine gelerek bilgi aldı.
     Kavgada yaralanan 2 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu, tedavilerinin ardından jandarmaya ifade verecekleri öğrenildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı - Gökmen Yüce
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Bodrumda şoförler arasında kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER