Bodrumda güvenlik güçlerine başarı belgesi verildi

Bodrumda güvenlik güçlerine başarı belgesi verildi


MUĞLA (A.A) - Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan tarafından, görevinde başarı sağlayan Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline başarı belgesi verildi.
     Bodrum Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Kaymakam Gödekmerdan, Bodrumda güvenlik güçlerinin fedakarca ve başarıyla görevlerini yerine getirdiğini söyledi. Bodrumum gerek nüfus, gerekse alan olarak büyük bir yerleşik birimi olduğuna dikkati çeken Gödekmerdan, işlerin de diğer bölgelere göre daha yoğun olduğunu vurguladı.
     Güvenlik güçlerinin, yoğunluğa rağmen çok başarılı hizmetler verdiğini belirten Gödekmerdan, Sizin bu başarınız, kaymakamlığımız tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. İnşallah diğer arkadaşlarımız başarılı oldukları takdirde, bu belge onlara da verilecektir dedi.
     Başka yerde önemsenmeyecek olayların Bodrumda yaşandığı zaman manşetlere taşındığını ifade eden Gödekmerdan, bunun sadece Bodrum turizmini değil, Türk turizmini de etkilediğini vurguladı. Bodrumun asayiş açısından çok kritik bir ilçe olduğuna işaret eden Gödekmerdan, herkesin özveriyle görevini yapmaya gayret gösterdiğini kaydetti.
     Gödekmerdan daha sonra, görevinde başarılı olan Bodrum Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Hakan Demirörs ve 14 jandarma personeli ile Bodrum Sahil Güvenlik 1 Nolu Bot Komutanı Seyir Kıdemli Başçavuş Melih Geçgil ve 8 Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline başarı belgesi verdi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Bodrumda güvenlik güçlerine başarı belgesi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER