Bodrumda Uluslararası Karate Semineri düzenlendi

Bodrumda Uluslararası Karate Semineri düzenlendi -Belçikalı 89 karate sporcusu ve 124 Bodrumlu karateci, Bodrumda düzenlenen seminerde bir araya geldi (Görüntülü)


MUĞLA (A.A) - Belçikadan gelen 89 karate sporcusu ve Bodrumspor karate takımından 124 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Uluslararası Karate Semineri Bodrumda yapıldı.
     Bu yıl 10uncusu düzenlenen seminere dünya şampiyonu Haldun Alagaş ve dünya ikincisi Bahattin Kandaz onur konuğu olarak katıldı. Bir hafta süren ve günde iki antrenman halinde düzenlenen seminerlerde Haldun Alagaş ve Bahattin Kandaz, Belçikalı ve Türk sporculara ders verdi.
     Defalarca dünya şampiyonluğu kazanan Haldun Alagaş, seminer sonunda yaptığı açıklamada, kendilerini Bodruma davet eden Belçikalı antrenörler Christohe Decamps ve Oliver Mahauden ile Karate Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Fatih Uzunluluya teşekkür etti. Seminerin çok verimli geçtiğini ifade eden Alagaş, bu tür seminerlerin uzun yıllar devam etmesini diledi.
     Belçikalı antrenörlerden Oliver Mahauden ise 10uncu kez geldikleri Bodrumda çok iyi vakit geçirdiklerini ifade ederek, Bodrumda dostumuz Türk sporcularla antrenman yapmak bizleri çok mutlu etti. Her yıl olduğu gibi mükemmel bir şekilde ağırlandık dedi.
     Cristophe Decamps da Bodrumspor Karate Takımı antrenörü Fatih Uzunluluya, iki ülke sporcularının dostluğunu geliştirmek için yıllardır yaptığı uğraşlardan dolayı teşekkür etti.
     Seminerin Bodrumda gerçekleşmesi için 10 yıldır emek harcayan Fatih Uzunlulu da her yıl olduğu gibi bu yıl da seminerin başarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.
     Seminerlerin uzun yıllar daha devam etmesini dileyen Uzunlulu, Bizleri kırmayarak seminerimize renk katan dostlarım Haldun Alagaş ve Bahattin Kandaşa çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz seminerlerde iki ülkenin sporcuları hem beraber antrenman yapıyor hem de yeni dostluklar kuruyorlar. Bu da sporun en güzel yanlarından birisi diye konuştu.
     Uzunlulu, Belçika Karate Federasyonunun davetlisi olarak 12 Kasımda Belçikanın Leuven şehrinde gerçekleşecek Avrupanın en önemli turnuvalarından biri olan Uluslararası Belçika Open Karate Şampiyonasına Bodrumspor olarak katılacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda Uluslararası Karate Semineri düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER