Bitlis Valisi Yurdakul, görevine başladı

Bitlis Valisi Yurdakul, görevine başladı


BİTLİS (A.A) - İçişleri Bakanlığının son Valiler Kararnamesi ile Bitlis Valiliğine atanan Veysel Yurdakul, görevine başladı.
     Vali Yurdakul için, valilik önünde karşılama töreni düzenledi. Vali Yurdakul, tören mangasını selamlayarak, kurum amirleriyle tokalaştı.
     Ardından makama geçen Yurdakul, Bitlisin, Anadolunun giriş kapısı olduğunu belirterek, mana büyüklerinin harmanlandığı, onların vesayeti ve kanatları altında her türlü gelişmeye ve ekonomik kalkınmaya açık, kültürel değerleri ve potansiyeli olan, her şeyden önemlisi insan yapısıyla öne çıkan güzel bir kent olduğunu söyledi.
     Bitlisi, çalışma arkadaşlarıyla beraber bugüne kadar getirilen noktadan daha ileriye taşımak için yoğun bir çaba göstereceklerini ifade eden Yurdakul, şöyle konuştu:
     Ramazan ayının bu sıcak gününde beni gelip karşıladığınız için teşekkür ederim. Bitlis, Anadolunun giriş kapısı. Tabiri caizse mana büyüklerinin harmanlandığı, onların vesayeti ve kanatları altında her türlü gelişmeye ve ekonomik kalkınmaya açık, kültürel değerleri ve potansiyeli olan, her şeyden önemlisi insan yapısıyla öne çıkan güzel bir kent. Bitlisi getirilen noktadan daha ileriye taşımak için çaba göstereceğiz. Bitlisin tanıtımında kentte görev yapan basın mensuplarının da desteği olmuştur. Onlarda projelere, kalkınma hamlelerine ve bu güzelleşmeye destekleri devam edecek. Sizlerle birlikte Bitlis halkının ve Bitlisin layık olduğu en iyi ve en güzel hizmeti üreteceğiz. Kalkınma ve proje odaklı bir yönümüz var. Bu bilgi ve deneyimi Bitlisin sinerjisi ve mana büyüklerinin de duasıyla birleştirerek, güzel çalışmalar ortaya koyacağız.
     Yurdakul, ayrıca Bitlis halkının ve kurum amirlerini Ramazan Bayramını da kutladı.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Valisi Yurdakul, görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER