Bitlise 5 milyon lira ek ödenek

Bitlise 5 milyon lira ek ödenek gönderildi


BİTLİS (A.A) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Maliye Bakanlığının, köylerin alt ve üst yapı çalışmaları ve karla mücadele için İl Özel İdaresine 5 milyon lira ek ödenek aktardığını söyledi.
     Kiler, yaptığı yazılı açıklamada, Bitliste yılların eksikliğini gidermek için, son 10 yılda gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.
     İl Özel İdaresine gelen ödenekleri, son yıllarda büyük oranda artırarak daha rahat çalışma yapılmasını sağladıklarını kaydeden Kiler, şunları ifade etti:
     Köylerimizin alt ve üst yapı çalışmaları özel idare tarafından yapılmasına rağmen, bakanlıklardan gelen ödeneklerin yetersiz olması nedeniyle çalışmalar yeterli şekilde yapılamamaktaydı. Ancak artan bütçelerle yıllardır hizmetin gitmediği köylerimizin ve mezralarımızın alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı şekilde yaparak, köylülerimizin mağduriyetini gidermeye başladık. Yolu, suyu ve kanalizasyonu olmayan köylerimizde çalışmalar yaparak, hemşehrilerimizin hak ettiği yaşam standartlarını yakalaması için durmadan çalışıyoruz.
     Maliye Bakanı ile görüşerek, yaşanan problemleri gidermek için ek ödenek talep ettiklerini bildiren Kiler, bakanlığın, köylerin alt ve üst yapı çalışmaları ve karla mücadele için İl Özel İdaresine 5 milyon lira ek ödenek gönderdiğini kaydetti.
     Kiler, Gelen ödenekle özel idare tarafından köylerimizde ihtiyaç duyulan hizmetler hızlı bir şekilde yapılacak. Böylece köylerimiz daha yaşanılabilir bir hale gelecek dedi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bitlise 5 milyon lira ek ödenek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER