Bir Oyuncak Bir Gülücük Kampanyası

Bir Oyuncak Bir Gülücük Kampanyası


SAMSUN (A.A) - Havza ilçesinde Kız Meslek Lisesi Girişimcilik Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen "Bir Oyuncak Bir Gülücük" kampanyasında toplanan oyuncaklar Çocuk Esirgeme Kurumlarındaki çocuklara iletilmek üzere Havza Huzurevine teslim edildi.
     Kız Meslek Lisesi Girişimcilik Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen kampanyada bir çoğu el yapımı oyuncaklar, boya kalemleri, boyama ve okuma kitapları toplandı.
     Toplanan oyuncaklar, boyalar ve kitaplar Çocuk Esirgeme Kurumlarındaki çocuklara iletilmek üzere Okul Müdürü Nurcan Yücel tarafından Havza Huzurevine Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdür Vekili ve Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaza teslim edildi.
     Yılmaz, öğrencilerin böylesi önemli ve hassas bir konuda girişimde bulunmalarının kendilerine gurur ve güç verdiğini ifade ederek, "Eminim ki bu oyuncakları alacak minik kardeşlerimiz en az bizler kadar mutlu olacaklar. Sizlere emeklerinizden ötür teşekkür ederim" dedi.
     Okul Müdürü Nurcan Yüce ise kampanyanın okul içinde Girişimcilik Kulübü Danışman Öğretmeni Münire Örnek ve Kulüp öğrencilerince kulübün sosyal etkinlik projesi olarak hazırlandığını belirterek, şunları kaydetti:
     "Kulübümüz öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan Bir Oyuncak Bir Gülücük kampanyası kapsamında toplan oyuncakların büyük bir kısmı okulumuz Çocuk Gelişimi ve Bakımı ile El Sanatları Teknolojisi Alanı öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Amacı öğrencilerimizde yardımlaşama ve dayanışma duygularını geliştirmek olan kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ederim."
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Bir Oyuncak Bir Gülücük Kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER