BİLSAM, ilçe çalıştaylarının beşincisini Yazıhanda gerçekleştirdi

BİLSAM, ilçe çalıştaylarının beşincisini Yazıhanda gerçekleştirdi


MALATYA (A.A) - Bilim Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) ilçe çalıştaylarının beşincisini Yazıhan ilçesinde gerçekleştirdi.
     İlçelerin öncü sektörleri, gelişim eksenleri, yatırım imkanları, potansiyel zenginlikleri, sorunları ve proje tekliflerinin ele alındığı çalıştayların Yazıhandaki etkinliğine, Kaymakam Ünal Koç, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, İlçe Emniyet Amiri Ümit Edremitli, Fethiye Belediye Başkanı Habib Yücel, Durucasu Belediye Başkanı Vahap Karaçay, KUDEB Başkanı Levent İskenderoğlu, BİLSAM üyelerinden İlhami Polat, İl Genel Meclis ve İlçe Belediye Meclis üyeleri, ilçedeki kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
     Programın moderatörlüğünü Prof. Dr. İbrahim Gezer, yaptı. BİLSAMın forum tarzı çalışmalarından bahseden Gezer, bu çalışmalarla sorunları tespit etmek, var olan sorunlara çözüm önerileri ortaya koymak, durum tespiti ve analiz yapmak ve böylece kurumlara yardımcı olmayı amaçladıklarını kaydetti.
     Çalıştayda durum tespiti ve analizi, ilçeyle ilgili temel veriler, Yazıhanın stratejik özellikleri, sorunlar, ilçe için proje önerileri masaya yatırıldı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber BİLSAM, ilçe çalıştaylarının beşincisini Yazıhanda... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER