Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün Manisada -Amacımız, şehirlerin ve ülkenin zenginleşmesi. Potansiyeli olan iller bunu daha hızlı gerçekleştirebilir


MANİSA (A.A) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, amaçlarının şehirleri ve ülkeyi zenginleştirmek olduğunu belirterek, Potansiyeli olan iller bunu daha hızlı gerçekleştirebilir dedi.
     Manisa Valisi Halil İbrahim Daşözü makamında ziyaret eden Bakan Ergün, Manisanın şehzadeler şehri olarak tarihte çok önemli bir yere sahip olduğunu, çok önemli şahsiyetler yetiştiren bu kentin geleceğe de güvenle bakması gerektiğini dile getirdi.
     Manisa Organize Sanayi Bölgesinin büyük önem taşıdığını, Turgutlu, Salihli ve Akhisardaki organize sanayi bölgelerinin eksiklerinin giderilmesi için de çalıştıklarını anlatan Ergün, Amacımız, şehirlerin ve ülkenin zenginleşmesi. Potansiyeli olan iller bunu daha hızlı gerçekleştirebilir dedi.
     Manisada, otomotiv test merkezi kurulması talebine ilişkin değerlendirmede de bulunan Ergün, Alternatif illerin her biri değerlendiriliyor. Manisanın da potansiyeli var. Popülizm yapacak değiliz. Rasyonel olan neyse onu yapacağız dedi.
     Manisa Valisi Daşöz ise bakanlığın bölgedeki organize sanayi bölgelerine verdiği destekten dolayı Ergüne teşekkür etti. Daşöz, Bakan Ergüne Manisanın yöresel ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi.
     (EFS-RMZ-ALİ)
<< Önceki Haber Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER