Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bölge

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bölge Müdürü Işıla, Vali Kızılcıkı ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Samsun Bölge Müdürü Namık Işıla, Vali Recep Kızılcıkı ziyaret etti.
     Vali Kızılcık, Işılayı makamında kabulü sırasında yaptığı konuşmada, yaşanılan çağın iletişim çağı olduğunu belirterek, 21. yüzyılın globalleşmesinde iletişimin ve teknolojinin önemi çok büyüktür. Dolayısıyla sizlerde teknolojinin ve iletişimin organizasyon kapasitesini arttırmak için kurulan sistemlerin denetiminde etkin bir görev üstlenmektesiniz. Ayrıca görev ve yetki alanında kurulacak olan elektronik haberleşme sistemlerinin oluşturulması ve işletilmesine izin vermek gibi önemli görevleri de icra ediyorsunuz dedi.
     Bölge ve ülke adına yaptıkları ulvi görevlerden dolayı Işılayı tebrik eden Vali Kızılcık, başarılarının devamını diledi.
     Işıla, Vali Kızılcıka kurumun çalışmaları hakkında bilgi vererek, güvenli internet kullanımı konusunda Trabzonda kamu personeline yönelik bilgilendirme yapabileceklerini söyledi.
     Baz istasyonlarının hepsini denetim altına aldıklarını vurgulayan Işıla, Ölçüm değerleri, yönetmelik değerlerinin çok çok altındadır. Elektromanyetik ışınım açısından Trabzon güvenli bir şehirdir diye konuştu.
     Vali Kızılcık, ziyaretin anısına Işılaya gümüş telkari ile kaplanmış kahve fincanı takımı hediye etti. Işıla ise Vali Kızılcıka, kurumun plaketini sundu.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bölge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER