Bilecik Ülkü Ocaklarından Yüreğinle gel Bilecik

Bilecik Ülkü Ocaklarından Yüreğinle gel Bilecik programı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Ülkü Ocakları tarafından Yüreğinle gel Bilecik adlı program düzenlendi.
     Atatürk Spor Salonundaki etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Etkinlikte Kuran-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi. Halk oyunları ekibi de bir gösteri sundu.
     MHP İl Başkanı Hüseyin Köymen, yaptığı konuşmada, AK Partinin tek başına iktidar olduğu son 10 yılda Bilecikin unutulmuşluğunun devam ettiğini öne sürerek, Türkiyenin sanal gündemlere kilitlendiğini ve gereken gündemden uzaklaştığını kaydetti.
     Türkiyede adalete güvenin olmadığı, sokaklarda asayişin kalmadığı, bölücü terörün bütün hızıyla büyüdüğü, ekonomik dar boğaz içinde ve gelecek kaygısıyla milyonlarca insanın yaşadığı bir ülke haline geldiğini iddia eden Köymen, şöyle konuştu:
     Hangi vicdan bu tabloyu kabullenebilir- Toz pembe tablolarla oyalanan milletimizin, gerçekte bu göz boyamasına katlanacak takati kalmamıştır. Her gün sokaktayız. Halkın içindeyiz. Esnafla, çiftçiyle iç içeyiz. Görüyoruz ki milletimiz sorguluyor. Bu gidişe bir dur demek için sesini yükseltmeye çalışıyor. İşte biz, bu gerçeklerle buluşmak için aşkla, şevkle, inançla mücadelemize devam edeceğiz. Milliyetçi hareketin güçlü, büyük ve lider Türkiyeye ulaşmak için yürüdüğü yolda en önemli dayanağı ülkü ocaklarının yetiştirdiği gençlerdir. Ülkücü gençlik, Türk gençliğinin modelidir. Bu yönü itibariyle her ülkücü genç, düşmemesi, kirlenmemesi ve lekelenmemesi gereken bir Türk bayrağıdır
     Sanatçı Ahmet Şafakın konser verdiği programa, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin, MHP Bozüyük İl Genel Meclis Üyesi Zeki Uyanık, MHP Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Bayraklı, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Günışık, gençler ve vatandaşlar katıldı.
     Konuşmanın ardından gençlere, takdir belgesi verildi.
     Bu arada Ülkü Ocaklarına gelir elde etmek amacıyla üzerinde Osmanlı arması bulunan tablo açık arttırmaya çıkartıldı. Açık artırmada Günışık, üzerinde tabloyu 1500 liraya satın aldı.
     (RÇ-DA)
<< Önceki Haber Bilecik Ülkü Ocaklarından Yüreğinle gel Bilecik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER