Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri -Yönetim Kurulu Başkanlığına, Fevzi Uzun seçildi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinde, Fevzi Uzun, yönetim kurulu başkanı, Ali Ercan da meclis başkanı oldu.
     Odada, 21 kişinin katıldığı seçim sonucunda sarı listeye 13, diğer listeye 8 oy çıktı.
     Buna göre, yönetim kurulu başkanlığına Fevzi Uzun, başkan yardımcılıklarına Mehmet Ergün ve Göksel Balcı, yönetim kurulu üyeliklerine de Osman Keleş, Yüksel Gökçedağ, Ercan Düzgün ve Recep Çevik, meclis başkanlığına Ali Ercan, meclis başkan yardımcılıklarına Turan Ağdağ ve Ali Onay, meclis katip üyeliğine ise İlhan Karaçayır seçildi.
     Oda Meclisi, şu kişilerden oluştu:
     Turan Ağdağ, İlhan Karaçayır, Ercan Düzgün, Kadir Cenk Arslan, Ali Ercan, Hakkı Aynur, İbrahim Sak, Orhan Şişman, Fevzi Uzun, Yüksel Gökçedağ, Mehmet Ergün, Recep Çevik, Ali Onay, Göksel Balcı, Naci Uzunköprü, Ayhan Islah, Hüseyin Ocak, Ali Muyşin, Mefail Ateş, İsmail Kurt ve Osman Keleş.
     Uzun, seçimin ardından yaptığı açıklamada, başta seçime katılan oda üyeleri ve seçilenler olmak üzere herkese teşekkür etti.
     Bilecik için en güzelini yapmaya gayret edeceklerini belirten Uzun, "Bundan sonraki amacımız, Bilecik ilimizi, bölgemizde ve Türkiyede en iyi şekilde tanıtmaktır" dedi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER