Bilecik İl İdare Şube Başkanları Toplantısı

Bilecik İl İdare Şube Başkanları Toplantısı -Vali Akpınar: -Kamu hizmetleri etkin, verimli ve güzel şekilde yerine getirilmelidir


BİLECİK (A.A) - Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güzel bir şekilde yerine getirilmesi gerektiğini bildirdi.
     Akpınar, İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları Toplantısında, devlet dairelerinin mümkün olduğunca temiz, bakımlı ve düzenli olmasına dikkat edilmesini gerektiğini kaydetti.
     Kamuya gelen vatandaşların sorunlarının dinlenmesi ve çözülmesi konusunda yol gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Akpınar, şöyle konuştu:
     Kamu hizmetleri etkin, verimli ve güzel şekilde yerine getirilmelidir. Özürlü, yaşlı ve hamile gibi vatandaşlarımızın işlerini öncelikli olarak yapılmalı, buna köylerden gelen vatandaşlarımızı da ekleyebiliriz. Personellerin kılık kıyafetinin bakımlı ve temiz olmasını sağlayalım. Mesai saatlerine riayet edelim. Resmi araçların hiçbir şekilde özel işlerde kullanılmamasına riayet edelim. Yazışmalarda, mahkemelerden gelen yazılara süresi içinde cevap verelim. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından gelen paranın dağıtımında öğrencilere öncelik tanıyın. Milli ve dini bayramlara önem verelim.
     Toplantıya, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecik İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER