Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -İl Encümeni toplantısı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Encümeni toplantısı, Vali Halil İbrahim Akpınar başkanlığında yapıldı.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Encümeni üyeleri Erol Duğan, Hayati Kaba, Nuri Aslan, Hüseyin Ünal ve Hüseyin Öteyaka ile ilgili daire müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, gündeme alınan 3 konu görüşüldü.
     Ayrıca, Vali Akpınar başkanlığında Osmaneli Kaymakamı Ali Ada ile Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Osmaneli ve Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi toplantısı gerçekleştirildi.
    
     -Kadın çiftçilerden "Ekmek israfı" kampanyasına destek
    
     (Fotoğraflı)
    
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Ekmek israfı" kampanyasına, çiftçi kadınlar destek verdi.
     Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce merkeze bağlı Vezirhan beldesinde, ev ekonomisi çalışmaları kapsamında "Uygulamalı bayat ekmekleri" değerlendirme toplantısında kadın çiftçilere, Türkiyedeki ekmek israfı anlatıldı.
     Çiftçi kadınlara bayat ekmekten yapılabilecek tarifler hakkında bilgilerin verildiği toplantıda, yeni tariflerle bayat ekmekleri farklı yöntemlerle değerlendirebilecekleri ifade edildi.
    
     -Bilecikte "23 Nisan oyun şenliği"
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "23 Nisan oyun şenliği" düzenlendi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Edebali Stadyumunda düzenlenen şenlikte, çocuklar için fiziksel etkinlikler düzenleyerek eğlenmelerini istediklerini söyledi.
     Çocuklar etkinlik kapsamında, çuval, kuyruk kapmaca, penaltı, balık ağı oyunu, ip atlama ve halat çekme yarışmaları düzenlendi. Oyunlar sırasında Bilecik Gençlik Merkezi gitar kursu usta öğreticisi ve öğrenciler müzik şöleni gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER