Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Belediye Başkanı Yağcıdan "Turizm Haftası" mesajı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Turizm Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Yağcı, mesajında, tarihe tanıklık eden toprakları dünyaya tanıtacaklarını bildirdi.
     Turizmin, sağladığı döviz girdisi yanında sermaye girişini de artırarak oluşturduğu alt sektörlere yeni istihdam olanakları getirdiğine işaret eden Yağcı, şunları kaydetti:
     "Gittiğimiz her yerde ilimizi anlatıyoruz. Bu çerçeveden Bilecike baktığımızda ilimiz tarihi anlamda büyük bir geçmişe ev sahipliği yaptığı halde günümüze bu köklü tarihi dokudan pek fazla eser kalmamıştır. Buna ilişkin Bilecikte geçmişten günümüze bir köprü oluşturarak, tarih ve kültür hazinesi şehrimizi, önemli topraklar üzerinde bulunan tarihi bölgemizi, Türkiyeye ve dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz. Turizm alanında düzenlenen birçok organizasyona katılmaya ve ilimizin tanıtılması ile ilgili yapılacak her türlü çalışmaya büyük önem gösteriyoruz. Turizm Haftasını bu düşüncelerle kutluyor, sektörün değerli çalışanlarına ve yatırımcılarımıza başarı dileklerimi iletiyorum."
    
     -Belediye Başkanı Yağcıdan hasta ziyareti
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ile Bilecik Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.
     Yağcı, belirli zamanlarda hasta ziyaretlerinde bulunduklarını belirterek, hasta ve yakınlarının herhangi bir isteklerinin olup olmadığını sorduklarını bildirdi.
     Ziyaretlerin, hastalara moral olması bakımından önemli olduğunu dile getiren Yağcı, "Vatandaşlarımızdan kopmadan ve dinimizin gereği gibi yaşamak adına vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Bu amaçla rahatsızlık geçiren vatandaşlarımız ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER