Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Belediye Başkanı Yağcı: -Türkiyenin her alandaki gelişme ve medeniyet yolculuğunda, Bilecik geride kalmayacak


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Türkiyenin her alandaki gelişme ve medeniyet yolculuğunda, Bilecikin geride kalmayacağını bildirdi.
     Yağcı, 29 Mart 2004 yılından bu yana Bilecikte yaptıkları hizmet ve faaliyetler hakkında genel bir değerlendirme yaptı.
     Geçen 9 yıllık sürenin hizmetle dolu olduğunun altını çizen Yağcı, şöyle konuştu:
     2004 yılında Bilecikin gündemi, alt yapı ve alınmayan çöpler iken bugün ise büyük projelerdir. 2023 yılı hedeflerine doğru giden Türkiyenin her alandaki gelişme ve medeniyet yolculuğunda, Bilecik geride kalmayacaktır. 9 yıl önce imrenerek baktığımız fotoğrafları bugün, gerçekleştirmiş olduğumuzu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten 2004 yılı mart ayındaki Bilecikin konumu ve durumu ile o günün gündem maddeleri ile bugünün gündem maddeleri arasında dağlar kadar fark var. Bugün gündem maddelerimizde Osmanlı Tarih Şeridi, spor tesisleri, Kültür ve Kongre Merkezi, Hamsu Vadisi Projesi gibi dev projeler bulunmaktadır. O zamanlar bir şehirde insanca yaşayabilmenin şartlarını hazırlamaya çalışıyorduk. Bugün ise bir şehirde entelektüel boyutta, üst seviyede yaşayabilmenin şartlarını hazırlıyoruz. Bunları büyük bir ölçüde gerçekleştirdik.
    
     -Yaralı köpek, zabıta ekipleri tarafından kurtarıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bir evin çatısında mahsur kalan köpek, Bilecik Belediyesi itfaiye ve zabıta ekipleri tarafından kurtarıldı
     Bilecik Belediyesine yapılan ihbar sonucu olay yerine gelen ekipler, yaralı köpeği bir saatlik çalışma sonunda kurtardı. Bilecik Belediyesi Veteriner Hekimliği gözetiminde gerçekleştirilen kurtarma çalışmasında, yere indirilen yaralı köpek, tedavi edildikten sonra bırakıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen - Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER