Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Yabancı Diller Fuarı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Ortaokulu Yabancı Diller Fuarı etkinliği düzenledi.
     Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Yabancı Diller Fuarı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Bilecik Belediyesi Mehteranı Şeyh Edebali Takımının gösterisiyle başladı.
     İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve Okul Müdürü Veli Arısoy, etkinlikte bir konuşma yaptı.
     Ağırlıklı olarak İngilizce kelime oyunları, bilmeceler, çeşitli gösteriler ve uygulamaların olduğu fuarda, Fransızca ve Rusça kulüplerinin stantları da ilgi gördü.
     Bilecikte eğitim veren Ertuğrulgazi Ortaokulunun da katıldığı Yabancı Diller Fuarını, diğer okullardaki öğrencilerin de gezebileceği ve fuarın iki gün boyunca süreceği bildirildi.
     Fuara, Vali Yardımcısı Eflatun Can Tortop, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ali Fidan, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Muhammed Karaman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, İl Nüfus Müdürü Birgül Gündüz, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Muhammet Akgül, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Alparslan Dankaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oktay Özker, AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen ile Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Yaşar Eker, öğrenciler ve veliler ile vatandaşlar katıldı.
    
     -49. Kütüphane Haftası etkinlikleri
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecikte huzurevi sakinleri, 49. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, Bilecik İl Halk Kütüphanesini ziyaret etti.
     Bilecik İl Halk Kütüphanesi Müdürü Pınar Dengiz, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Okumanın yaşı olmadığını ve kitabın toplum hayatındaki önemini vurgulayan Dengiz, İl Halk Kütüphanesini ziyarete gelen 14 huzurevi sakinine kütüphane hakkında bilgi verdi.
     Sıra Dışı Okurlar adlı belgeseli izlenmesinin ardından Dengiz, ziyaretçilere hediyeler verdi.
     Etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Muhammed Akgül de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER