Bilecikten Kısa Kısa

Bilecikten Kısa Kısa -Bilecik Toplum Gönüllülerinden kitap okuma etkinliği


BİLECİK (A.A) - Bilecik Toplum Gönüllüleri (TOG) Koordinatörü Ezgi Bağcı ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir grup, kitap okuma etkinliği yaptı.
     Bağcı, İl Halk Kütüphanesi önünde gerçekleştirilen etkinlik sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadına yönelik şiddetin eğitim ve okumayla önlenebileceğini gösterebilmek için toplandıklarını söyledi.
     Okunan kitapların dışını, kadının sembolü olan mor renkle kapladıklarını belirten Bağcı, Kitaplarla da eğitimi temsil ettik ve eğitimle Kadına şiddete hayır diyebileceğimizi gösterdik. Yoldan geçen herkese, çocuklara anlattık ve okumaya davet ettik. Vatandaşların ilgisi ve katılımı güzeldi. Erkekler de etkinliğimize katıldı.
     Bilecik TOG destekçisi Gonca Yazıcı da kadına yönelik şiddete tepki amacıyla düzenledikleri etkinliğin yararlı geçtiğini kaydetti.
    
     -Yemin törenine katılan asker yakınlarına kapkaç uyarısı
    
     Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı, 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığındaki yemin töreni için kente gelen asker yakınlarına kapkaç olaylarına karşı uyarı içerikli broşürler dağıttı.
     1993/1 tertip erlerin yemin töreni bitiminde, 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığına bağlı Jandarma Başçavuş Ahmet Mutoğlu ile Uzman Jandarma Çavuş Eser Acar, ailelere, kapkaç olaylarına karşı bilgilendirici broşürler verdi.
     Asker yakınları, uygulamanın memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecikten Kısa Kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER