Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Sakarya Tenis Turnuvasında Bilecike gümüş madalya (Fotoğraflı


BİLECİK (A.A) - Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Sakarya Tenis Akademisinde düzenlenen 8-9-10 yaş Tenis Turnuvasına Bilecikten katılan Arda Boran, gümüş madalya kazandı.
     Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 4-7 Ekim 2012 tarihlerinde 9 yaş grubu sporcularından Arda Boran Polat, Gökmen Kola ve Ebrar İkbal Karakuzu ve Antrenör Coşgun Temelin katıldığı turnuvada güzel başarıların yakalandığı bildirildi.
     Bilecikte tenis sporunun kısa bir geçmişe sahip olmasına rağmen, kayda değer başarıların yakalandığını bildiren açıklamada, şunlar kaydedildi:
     İlimizde tenis faaliyetlerine ilgi oldukça artmıştır. Adı geçen turnuvada Bileciki temsil eden 9 yaşındaki Arda Baran Polat, yarışmada gümüş madalya almıştır. Gökmen Kolanın 4. olduğu yarışmalarda, Ebrar İkbal Karakuzu da başarılı maçlar çıkararak, kentimiz ve bizleri gururlandırmışlardır. Sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca özverili ailelerimize katkılarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyoruz.
    
     -Pazaryerinde hacı adayları uğurlandı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Pazaryerinde 13 kişilik hacı kafilesi, kutsal topraklara dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı.
     Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonunda 13 hacı adayı, Çarşı Mahallesi Karamustafapaşa Camisi önünde düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.
     Törene, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Turan, İlçe Müftüsü Ramazan Kara, hacı adayları ve yakınları katıldı.
     İlçe Müftüsü Karadan hac ibadeti hakkında bilgi alan hacı adayları, okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından yola çıktı.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER