Bilecikteki simit zammı

Bilecikteki simit zammı -Belediye Başkanı Yağcı: -Vatandaşın üzerine maddi külfet yükleyen her türlü girişimin karşısındayız


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, simide yapılan zamların kaldırıldığını bildirdi.
     Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşın üzerine maddi külfet yükleyen her türlü girişimin karşısında olduklarını belirterek, 90 gram simit fiyatının 50 kuruştan 75 kuruşa çıkarılmasının ardından belediye olarak itiraz etmeleri üzerine zammın geri alındığını kaydetti.
     Vatandaş için en uygun fiyatın belirlenmesi için belediye olarak gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Yağcı, şunları bildirdi:
     Vatandaşın üzerine maddi külfet yükleyen her türlü girişimin karşısındayız. Bizler konu ne olursa olsun gerektiğinde esnafımızın gerektiğinde vatandaşımızın çıkarları noktasında orta yolu bulmak için elimizden geleni yapmaktayız. Esnaf odamız bir zam yapmış. Ancak eğitim öğretimin başladığı şu dönem aile bütçelerininde dara girdiği bir dönemdir. Bu nedenle zammın olmaması gerektiği kanaatine vardık. Toplanan ücret tarifeleri itiraz komisyonu durumu değerlendirdi. Simit ve poğaçaya yapılan zam geri çekildi. Simit ve poğaça yine 50 kuruştan satılacak.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikteki simit zammı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER