BİK Tekirdağ Şube Müdürü Canbeyden Vali

BİK Tekirdağ Şube Müdürü Canbeyden Vali Yerlikayaya ziyaret


TEKİRDAĞ (A.A) - Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikayayı ziyaret etti.
     Yerlikaya, ziyarette yaptığı konuşmada, Basın İlan Kurumunun hem kamu ilanlarının yayınlanmasına aracılık ettiğini, hem de yerel basını desteklediğini belirtti.
     Basın İlan Kurumunun çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Yerlikaya, Valilik olarak, Tekirdağda Basın İlan Kurumunun olmasından son derece memnunuz. Basın İlan Kurumu bütün illerde olmalı diye konuştu.
     Vali Yerlikaya, basına büyük önem verdiği belirterek, Yerel basın çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Bulunduğu bölgenin sorunlarını dile getiriyor. Bu anlamda da kamu görevi yapıyor. Ancak, yayın yaparken, özel hayata dikkat edilmeli ve şantaj gibi yollara asla başvurulmamalıdır ifadelerini kullandı.
     Canbey de Vali Yerlikayaya yeni görevinde başarılar diledi.
     Basın İlan Kurumunun çalışmaları ve Tekirdağ basını hakkında bilgi veren Canbey, şunları kaydetti:
     Tekirdağda 20nin üzerinde yayın yapan gazete var. Bunların 6sı günlük olarak yayınlanırken, haftalık ve 15 günlük olarak yayınlanan gazetelerimiz de var. Kurum olarak hiçbir gazetemizi ayırt etmeden yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak, en büyük sıkıntılarımızdan biri bayi satışının olmaması. Eğer gazetelerimiz güçlerini birleştirerek hem baskı, hem de habercilik kalitesi açısından daha kaliteli bir yayıncılık ortaya koyabilirlerse, Tekirdağ basını açısından daha parlak bir dönem başlayacaktır.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber BİK Tekirdağ Şube Müdürü Canbeyden Vali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER