Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -Belediye Başkanı Günaydın: -Milletimiz dün olduğu gibi bugünde terör belasına karşı tek ses, tek yürek, tek yumruk olarak, son nefer son nefesine kadar mücadele ederek, onun üstesinden gelecektir


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Milletimiz dün olduğu gibi bugünde terör belasına karşı tek ses, tek yürek, tek yumruk olarak, son nefer son nefesine kadar mücadele ederek, onun üstesinden gelecektir dedi.
     Günaydın, yaptığı yazılı açıklamada, milletin birlik ve beraberliğini bozmayı, ülkeyi bölmeyi amaç edinenlerin alçak ve haince faaliyetlerini her geçen gün artırdıklarını kaydetti.
     Türk milletinin en zor günlerde bile birlik ve beraberliğini bozmadan her sıkıntılı günlerden zaferle çıktığını vurgulayan Günaydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Bunu farkına varmayan hainler varsa dönüp tarihimize bir baksınlar. Milletimiz dün olduğu gibi bugünde terör belasına karşı tek ses, tek yürek, tek yumruk olarak, son nefer son nefesine kadar mücadele ederek, onun üstesinden gelecektir. Türkiye Cumhuriyetinin gücüne, Türk milletinin birlik ve beraberliğine, aziz vatanımızın bütünlüğüne karşı bölücü terör örgütünün artan hain saldırılarını nefret ve şiddetle kınıyorum.
     Günaydın, şehitlere Allahtan rahmet, kederli aileleri ve Türk milletine başsağlığı, kahraman Türk ordusu ve polis teşkilatına da Allahtan kuvvet, kudret ve başarı diledi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER