Beyşehir Kaymakamı, fedakar anneyi evinde ziyaret

Beyşehir Kaymakamı, fedakar anneyi evinde ziyaret etti


KONYA (A.A) - Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Sadıkhacı beldesinde, zihinsel engelli olan oğluyla birlikte yaşayan 79 yaşındaki Keziban Metini evinde ziyaret etti.
     Ziyarete Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, Sadıkhacı Belediye Başkanı Şakir Özel, Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Metin de eşlik etti.
     Kaymakam Başıbüyük, 70 yaşındaki nine ve bir gözü görmeyen, zihinsel engelli oğlu ile bir süre sohbet ederken fedakarlığından dolayı kendisine teşekkür etti. Keziban Metine ihtiyaçları olup olmadığını da soran Başıbüyük, Kaymakamlık olarak bugüne kadar aileye her türlü yardımı yaptıklarını, yapmaya devam edeceklerini söyledi.
     Keziban Metinin evli olan 1 kızı daha olduğu, yaklaşık 5 yıl önce beldede çobanlık yapan eşini kaybettiği, kendisinin de yaşadığı çeşitli sağlık sorunlarına rağmen doğuştan zihinsel engelli olan oğlu ile birlikte yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.
     Anne Metinin, kontrolsüz davranışları nedeniyle oğlunun bir an olsun yanından ayrılamadığı, herhangi bir sosyal kurum ya da kuruluşa bakımını üstlenmesi için de vermediği, O benim evladımdır, ömrüm olduğu sürece bakmaya devam edeceğim dediği belirtildi.
     Oğlunun engelli ve 65 yaş maaşı ile geçimini sağlamaya çalışan başka bir geliri olmayan yaşlı kadın ve oğluna, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının da zaman zaman yardımda bulunduğu öğrenildi.
     Ziyaret sırasında, vakıf yetkilileri tarafından yaşlı kadın ve oğluna gıda maddesi yardımında bulunuldu.
    
     Muhabir: Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Beyşehir Kaymakamı, fedakar anneyi evinde ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER