Beyşehirde masa tenisi heyecanı

Beyşehirde masa tenisi heyecanı


KONYA (A.A) - Beyşehirde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde yürütülen okullararası masa tenisi ilçe birinciliği müsabakaları düzenlenen törenle başladı.
     Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakaların açılış törenine Beyşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Göçüncü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, okulların beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
     Programın açılışında kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Göçüncü, ilçe genelinde okullar arası masa tenisi turnuvası ile başlayan sportif heyecanın, futbol, voleybol ve basketbol branşlarında da düzenlenecek ilçe birinciliği müsabakaları ile devam edeceğini söyledi. Göçüncü, turnuvaların hazırlanan bir takvim çerçevesinde 17 Mayıs tarihine kadar süreceğini belitti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır ise, İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü-nün katkı ve destekleriyle koordineli olarak yürütülen bu müsabakaların ilçedeki sportif faaliyetlerin daha iyi noktalara gelmesinde önemli katkılar sunacağını söyledi. Bayındır, turnuvalara katılan okullara ve sporculara başarı dileğinde bulundu.
     Protokol konuşmalarının ardından genç ve yıldız kızlar, yıldız ve genç erkekler kategorilerinde düzenlenen masa tenisi birinciliği müsabakaları başladı. Müsabakalara her takım en az 3 sporcu ile katılıyor.
    
     Muhabir: Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Beyşehirde masa tenisi heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER