BESOBta dolandırıcılık iddiası

BESOBta dolandırıcılık iddiası -BESOB Genel Sekreteri R.G, kuruma ait yaklaşık 400 bin lirayı sahte imza kullanarak başka bir hesaba aktardığı iddiasıyla tutuklandı


BOLU (A.A) - Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Genel Sekreteri R.G, kuruma ait yaklaşık 400 bin lirayı sahte imza kullanarak başka bir hesaba aktardığı iddiasıyla tutuklandı.
     BESOB Başkanı Tahir Zorlu, kendisine ait elektronik imzayı kullanan genel sekreter R.Gnin, belirli aralıklarla kurumun banka hesaplarından başka hesaplara para aktardığını belirleyince suç duyurusunda bulundu. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan R.G, savcılıktaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
     Zorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, R.Gnin kendisine ait elektronik imza ile birliğe ait hesaplardan para çektiğini öğrendiğini belirterek, suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.
     Olayı duyduğum zaman umredeydim diyen Zorlu, İnternetten elektronik imzamı da kullanarak hesaptan para çekilmiş. Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Yaklaşık olarak 400 bin lira alındığı iddia edildi ama tam net bir rakam veremiyoruz. Şu anda hesaplar inceleniyor diye konuştu.
     Zorlu, R.G. ile ilgili basında bazı iddialar yer aldığına dikkati çekerek, R.G.nin küçük yaştaki kadınla ilişkisi nedeniyle tutuklandığı iddiası hakkında bilgim yok. Benim bildiğim, daha önce ruhsatsız silah bulundurduğu için gözaltına alındığıdır. Kendisi ile görüşmedim ama küçük yaştaki bir kadınla ilişkiye girdiği ve şantaja maruz kaldığı iddialarını ben de duydum. Bu konu hakkında tutuklanmış, 20 gün sonra tahliye edildi. Şimdi de bizim suç duyurumuz üzerine tutuklandı şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber BESOBta dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER