Beşiktaş ligi üçüncü bitirmek istiyor

Beşiktaş ligi üçüncü bitirmek istiyor -Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubunda yarın Trabzonsporu konuk edecek siyah-beyazlı takım, rakibini yenerek, UEFA Avrupa Ligine doğrudan katılmak amacında -Fiyapı İnönü Stadında saa


İSTANBUL (A.A) - Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubunun 6. ve son haftasında yarın Trabzonsporu konuk edecek Beşiktaş, ligi üçüncü sırada bitirmeyi hedefliyor.
     Süper Finale kötü başlayan ve ilk 3 maçını yitiren, ancak daha toparlanıp puanlar alarak UEFA Avrupa Ligine katılma hedefini güçlendiren siyah-beyazlı ekip, bordo-mavili rakibini mağlup ederek, gelecek sezon bu kupaya doğrudan gitmeyi amaçlıyor.
     Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma yarın saat 20.00de Fiyapı İnönü Stadında oynanacak. Karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.
    
     -Yine kadınlar ve çocuklar izleyecek-
    
     İki takım arasındaki mücadeleyi, Beşiktaşın cezası nedeniyle statta yine sadece kadınlar ve yanlarında anneleri olmak şartıyla 12 yaş ve altı çocuklar izleyebilecek.
     Galatasaray ile oynadığı maçta yaşanan taraftar olayları ve kötü tezahürat nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlı ekip, sahasındaki son maçı taraftarlarından yoksun oynayacak.
     Böylece, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında bu sezon 1i Trabzonda, 2si İstanbulda olmak üzere 4 maçtan 3ü sadece kadınlar ve çocuklar önünde oynanmış olacak.
    
     -Veli Kavlak cezalı-
    
     Beşiktaşta Veli Kavlak, sarı kart cezası nedeniyle ligin son maçında forma giyemeyecek.
     Geçen hafta Galatasaray ile oynanan karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Veli, Trabzonspor karşısında takımını yalnız bırakacak.
    
     -2 maçta 4 puan-
    
     Kara Kartallar, Süper Finalde oynadığı son 2 maçta iyi sonuçlar alarak, UEFA Avrupa Ligine doğrudan katılma iddiasını güçlendirdi.
     Süper Finalin ilk 3 maçında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspora mağlup olan Beşiktaş, 4. maçında Fenerbahçeyi 1-0 yendi. Geçen hafta Galatasaray ile yaptığı maçta 2-0 geriye düşen siyah-beyazlı takım, 2-2 berabere kalarak, son 2 maçta 4 puan toplamış oldu.
     Beşiktaş, yarın Trabzonsporu mağlup ederek hem ilk yarıdaki yenilginin rövanşını almaya, hem de rakibinin üstünde kalarak Avrupa hedefine ulaşmaya çalışacak.
    
     -Quaresmanın asistleri hayat verdi-
    
     Siyah-beyazlı ekipte, Trabzonspor karşısında en büyük koz, son haftaların formda ismi Ricardo Quaresma olacak.
     Portekizli yıldız, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında yaptığı asistlerle takımının elde ettiği puanlarda büyük pay sahibi oldu.
    
     -Fernandesin durumu-
    
     Beşiktaşta Trabzonspor maçı öncesi Fernandes ve Egemen Korkmazın durumları teknik heyeti sıkıntıya soktu.
     Bel spazmı geçiren Fernandes ile hasta olan Egemen Korkmaz, son antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları nedeniyle aynı sıkıntıyı yaşayan İbrahim Toraman ile Mustafa Pektemekin dün takımla birlikte çalışmalara katılması teknik heyeti sevindirdi.
     (ED-ÇET-KAF)
<< Önceki Haber Beşiktaş ligi üçüncü bitirmek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER