Beşiktaş, bir derbi daha kazanmak istiyor

Beşiktaş, bir derbi daha kazanmak istiyor -Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubundaki son maçında Fenerbahçeyi yenen siyah-beyazlılar, yarın Galatasarayı mağlup etmeyi hedefliyor


İSTANBUL (A.A) - Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubunda yarın Galatasaraya konuk olacak Beşiktaş, rakibini yenerek, bir derbi galibiyeti daha almak istiyor.
     Süper Final Şampiyonluk Grubuna kötü başlayan ve ilk 3 maçında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor maçlarını yitiren siyah-beyazlı ekip, 4. haftada Fenerbahçeyi 1-0 yenerek ilk galibiyetine ulaştı. Bu galibiyetle Süper Finaldeki ilk 3 puanıyla tanışan Kara Kartallar, yarın sarı-kırmızılı rakibini de mağlup ederek, hem üçüncülük şansını sürdürmeye, hem de bu sezonki 2. derbi galibiyetine ulaşmaya çalışacak.
    
     -Galatasarayı bu sezon yenemedi-
    
     Beşiktaş, bu sezon Galatasaray ile yaptığı maçlarda başarılı sonuçlar alamadı.
     Spor Toto Süper Ligde ilk yarıda kendi sahasında rakibiyle 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıdaki karşılaşmadan ise 3-2 mağlup ayrıldı.
     Beşiktaş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubundaki ilk maçta ise Fiyapı İnönü Stadında Galatasaraya 2-0 mağlup oldu.
    
     -Almeida golle döndü-
    
     Kara Kartallarda yarınki maçta takımın gol yollarındaki en büyük kozu Almeida olacak.
     Lig Grubunun son haftasında Kardemir Karabükspor ile yapılan maçta rakibine attığı dirsek nedeniyle 3 maç ceza alan ve Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubundaki ilk 3 mücadeleyi kaçıran Portekizli yıldız, takımına golle dönme başarısı gösterdi.
     Süper Finaldeki ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıkan siyah-beyazlı oyuncu, attığı golle takımının 1-0 galip gelmesini sağlamıştı.
    
     -Cenk, kaleyi kapattı-
    
     Beşiktaşta bir başka sevindirici haber ise sakatlığı tam olarak geçmeden Fenerbahçe derbisinde kalesini gole kapatan Cenk Gönenin performansı oldu.
     Ligde üst üste 18 maç gol yiyerek kendi rekorunu kıran siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe maçında rakip oyunculara gol izni vermeyerek savunmadaki bu sıkıntısını uzun bir aradan sonra giderme başarısı gösterdi.
    
     -Rüştünün cezası bitti-
    
     Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubunda Fenerbahçe ile deplasmanda yapılan maçta hakeme yönelik sözleri nedeniyle PFDKdan 1 maç ceza alan tecrübeli kaleci Rüştünün cezası da bitti.
     Bu cezası nedeniyle Fiyapı İnönü Stadındaki Fenerbahçe maçını kaçıran Rüştü, teknik direktör Tayfur Havutçunun görev vermesi halinde Galatasaray karşısında kadroda yer alabilecek.
    
     -Egemen Korkmazın durumu maç saatinde belli olacak-
    
     Siyah-beyazlı ekipte Galatasaray maçı öncesi en büyük sıkıntı ise Egemen Korkmazın sakatlığı olarak görülüyor.
     Fenerbahçe maçında savunmada başarılı oynayan tecrübeli oyuncu, ağrıları olduğu için dünkü antrenmanda yer almadı.
     Kulüp doktoru Devrim Urgun, bu oyuncunun durumuna bu akşamki idmanda bir daha bakacaklarını, ancak son durumunun ise maç öncesi belli olacağını ifade etti.
    
     -Olası 11-
    
     Sakatlıkları bulunan Necip Uysal ve Tanju Kayhandan yoksun Beşiktaşın derbideki olası 11i şöyle:
     Cenk Gönen, Hilbert, İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz (Ersan Gülüm), İsmail Köybaşı, Ernst, Fernandes, Veli Kavlak, Quaresma, Simao, Almeida.
     (ED-ÇET-KAF)
<< Önceki Haber Beşiktaş, bir derbi daha kazanmak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER