Berat Kandili

Berat Kandili -AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak: Beraat Kandili, kelime anlamıyla da ifade edildiği gibi insanların kötülüklerden arınarak tövbe etmeleri ve iyiye, güzele yönelmeleri için büyük bir fırsattır


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Berat Kandilinin,insanların kötülüklerden arınarak tövbe etmeleri ve iyiye, güzele yönelmeleri için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.
     Dalbudak, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, Yüce Allahın af ve merhametine, yardım ve ihsanına vesile olan Berat Gecesine erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bu tür gün ve geceler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanması gereken günlerdir. Beraat Kandili, kelime anlamıyla da ifade edildiği gibi insanların kötülüklerden arınarak tövbe etmeleri ve iyiye, güzele yönelmeleri için büyük bir fırsattır. İnsanlarımızın birlik ve beraberlik içinde sosyal dayanışma ve kaynaşma sağlayarak, bir bütün halinde huzur ve güven ortamında yaşamaları en büyük dileğimiz ve arzumuzdur.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER