Berat kandili

Berat kandili --AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Akbaş: -Berat gecesi, insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Akbaş, Berat gecesinin insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattığını bildirdi.
     Akbaş, Berat kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, 4 Temmuz Çarşambayı perşembeye bağlayan gecede, ramazanın habercisi, kurtuluş, af ve arınma gecesi olan Berat kandilinin yaşanacağını belirtti.
     Kandillerin kırılan kalpleri onarma, kin ve intikam duygularını aşma günü olduğunu belirten Akbaş, şunları kaydetti:
     Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen ve aynı zamanda mübarek ramazan ayının müjdecisi olan Berat gecesine kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Berat gecesi, insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. AK Parti İl Gençlik Kolları adına başta hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat kandilini kutluyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların arınmamıza vesile olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Neşat Ergül

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER